Boxspringset – Nice Comfort – Antraciet – 180 x 200

1.049,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105669118JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Nice Comfort

Highlights boxspring Nice Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke comfort boxen van 25 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde belasting. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in kracht waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de brede rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en prima buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer bekwaam vind voor jouw nachtrust We bieden immers 3 species toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, 8 cm maximale dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een totale dikte van 8 centimeter, ventileert optimaal, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, 10 centimeter gehele dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een maximale dikte van 10 cm, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm volledige dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van tien cm, klassieke ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in totaal 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft moderne, diepe knopen die zorgen voor een vrolijke uitstraling in je slaapkamer. Het hoofdbord is 115 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op afmeting €49,99
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet eigenaardig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105669118JA

Denk ook aan...

-29%
149,00

2 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-13%