Boxspringset Octavia – Antraciet – 160 x 200

1.249,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: d5f13f1268aa Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Octavia

 

Een smaakvolle boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die prachtig en warm aanvoelt. Deze boxspring is ontwikkeld met de beste materialen om een goede nachtrust voor jou te garanderen! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hulsjes verpakt zijn. Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de mooiste ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe beter deze ondersteuning is. Dit matras bezit over 300 veren per m2.

De box
Deze boxspring wordt overgedragen met twee pocketveren-boxen van 27 centimeter hoog. Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het belangrijkste kan worden dikwijls. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten los van elkaar in hoesjes ingepakt, welke aan elkaar zijn gelijmd.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je onderliggende matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd superieur HR Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n acht cm hoog.

Deze artistieke boxspring is gemaakt van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en moderne look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden 8 cm uit en is 15 cm dik.

Levering op formaat +€29,99
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle genot nog wat additionele service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een fonkelnieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm