Boxspringset Octavia – Antraciet – 180 x 200

1.199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 98774a77fb94 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Octavia

 

Een stijlvolle boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die prachtige en warm aanvoelt. Deze boxspring is vervaardigd met de voornaamste materialen om een propere nachtrust voor jou te garanderen! 

Matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de mooiste ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per m2, hoe beter deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 300 veren per m2.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het royale voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden frequent. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten los van elkaar in hulsjes verpakt, welke aan elkaar zijn gelijmd.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je onderliggende matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd kwalitatief HR Koudschuim. De topper is hierom zo’n 8 centimeter hoog.

Deze stijlvolle boxspring is gefabriceerd van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en moderne look! Het hoofdbord is 115 centimeter hoog, steekt aan beide zijden acht cm uit en is 15 cm dik.

Levering op afmetingen +€29,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm