Boxspringset Octavia – Antraciet – 180 x 210

1.349,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: c2cd1ceddb15 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Octavia

100 nachten proefslapen

Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Een artistieke boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die luxueuze en warm aanvoelt. Deze boxspring is gemaakt met de eersterangs materialen om een bevredigende nachtrust voor jou te garanderen! 

Matras
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen.

De Box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de steun van het lichaam het beste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd.

De Topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontwikkeld van hoge kaliber HR Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n 8 cm hoog.

Deze stijlvolle boxspring is gecreëerd van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en modieuze look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden acht cm uit en is vijftien cm dik.

Levering op maat €29,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkhei. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm