Boxspringset – Romano Comfort – Antraciet – 180 x 200

799,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242088012 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Romano Comfort

Highlights boxspring Romano Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee vlakke comfort boxen van 25 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 centimeter comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper waakt voor extra comfort en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en probleemloos te verwijderen.

Wat additionele zeldzaam is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al binnenkort zweten en dat is uiteraard niet erg gemakkelijk. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, waakt het mede voor maximale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf centimeter hoog. De boxspring heeft in geheel twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft moderne blokken die zorgen voor een authentieke virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten vijf cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden normaal gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat aanvullende service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf geacclimatiseerd is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242088012