Boxspringset Ultra Comfort 2.0 – 1 Persoons – Antraciet – 90 x 200

449,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105619335JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Ultra Comfort twee.0 – 1 Persoons

Highlights boxspring Comfort twee.0

100 nachten proefslapen
Binnen drie werkdagen een aflevervoorstel
Binnen 10 werkdagen thuis
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras


De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 1 vlakke luxe box van twintig cm hoog. De box van deze boxspring is vervaardigd van hout, hier is geen vering o.i.d. in geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed bovendien bekwaam maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De kunststof pootjes zijn twaalf centimeter hoog en 5 cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gebouwd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim.

De topper
Deze topper is gefabriceerd van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 5 cm. De topper bedekt het totale bed. De topper waakt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een lengte van 100 centimeter, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de formaat van de box.

Levering op afmeting +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat aanvullende service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De garantie geldt exclusief bij artikel technische mankementen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105619335JA

Denk ook aan...

-50%
19,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%