Boxspringset – Valentina Comfort – Antraciet – 140 x 200

849,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105663307 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Valentina Comfort

Highlights boxspring Valentina Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een geschikt bed ontzettend belangrijk.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer goed vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, acht cm totale dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een gehele dikte van acht centimeter, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, tien cm complete dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van 10 cm, uitstekende ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
drie – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een absolute dikte van 10 centimeter, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op brede rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 centimeter comfortschuim kern en heeft een absolute hoogte van 7 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper waakt voor extra comfort en geeft een fantastisch ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en probleemloos te verwijderen.

Wat aanvullende bijzonder is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al binnenkort zweten en dat is landelijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in geheel 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft hippe, diepe knopen die zorgen voor een frisse look in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang soms genot van.

Levering op afmeting €49,99
De boxsprings worden doorgaans bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een kleine extra bedrag wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

0

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105663307

Denk ook aan...

-25%
-37%
294,99

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-45%
239,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-33%