Boxspringset – Valentina Comfort – Antraciet – 160 x 200

1.149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105663314JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Valentina Comfort

Highlights boxspring Valentina Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een volslagen bed uitermate belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verscheidene rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkhei welke topper je meer lekker vind voor jouw nachtrust We bieden immers drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht cm totale dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een totale dikte van 8 centimeter, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 centimeter kerndikte, 10 cm maximale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van 10 cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 centimeter gehele dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een absolute dikte van tien cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in totaal twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft hedendaagse, diepe knopen die zorgen voor een levendige uitstraling in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 centimeter hoog en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang mogelijk amusement van.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat aanvullende service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

0

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105663314JA