Boxspringset – Valentina Comfort – Antraciet – 160 x 200

899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105663284JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Valentina Comfort

Highlights boxspring Valentina Comfort

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een betrouwbaar bed ontzettend belangrijk.

De topper
Het is aan jou de keuze welke topper je meer betrouwbaar vind voor jouw nachtrust We bieden immers 3 species toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, acht cm totale dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een absolute dikte van acht cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, 10 cm maximale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een gehele dikte van tien cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien cm volle dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een complete dikte van 10 cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en volslagen buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke luxe boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een zes cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 7 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een subliem ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en makkelijk te verwijderen.

Wat extra bijzonder is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al snel zweten en dat is rustiek niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het mede voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf centimeter hoog. De boxspring heeft in perfect 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft eigentijdse, diepe knopen die zorgen voor een speelse look in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 centimeter hoog en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden doorgaans overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de mooie match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

0

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105663284JA