Boxspringset – Vigo Pocket – Antraciet – 180 x 200

1.299,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242085714ja Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Vigo Pocket

 
Highlights boxspring Vigo Pocket

Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Extra ondersteuning door de 5 zone pocketveren boxen

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gecreëerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de vele veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met vijf comfortzones van 25 centimeter hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je additionele ligcomfort op. Ook hebben de boxen een antisliplaag. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 6 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van zeven centimeter. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor additionele comfort en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en simpel te verwijderen.

Wat extra bijzonder is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al binnenkort zweten en dat is uiteraard niet erg genoeglijk. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierom ademt, waakt het tevens voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in totaal 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is additionele hoog met acht luxueus blokken, die zorgen voor een comfort virtuositeit in je slaapkamer. Het hoofdbord is 150 cm hoog en 180 cm divers. Dus als je de boxspring in de afmeting 140 besteld steekt het hoofdbord twintig centimeter aan beide kanten uit, bij de 160 maten tien cm en bij de 180 afmeting is hij gelijk aan de grootte van de boxspring.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras betrouwbaar onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat additionele service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet uitermate vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

150 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242085714ja