Boxspringset Volare – Comfort – Antraciet – 180 x 200

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087831 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Volare – Comfort

Highlights Boxspringset Volare Comfort

100 nachten proefslapen
Een solide houten frame, gevuld met pocketveren
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en/of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een fonkelnieuw bed?

Het matras
Het matras is gebouwd van 300 pocketveren per m² en is afgedekt met een gunstig SG 45 comfortschuim. Door de zeven comfortzones biedt dit matras een perfecte steun.

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van 10 cm. Het hoofdbord steekt aan beide kanten van de boxspring ca. 5 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien amusement van.

Levering op maat + €49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €49,99
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je behoeften tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 KG per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Niet van toepassing

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m2

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dacron

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087831