Boxspringset Zion – Lederlook – 90×200 – Zwart – 90 x 200

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105622823 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Lederlook – 90×200

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een geschikt bed uitermate belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee vlakke luxe boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gecreëerd uit hout, hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed tevens betrouwbaar maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf centimeter divers.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de vele veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gecreëerd van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 cm comfortschuim kern en heeft een complete hoogte van 5 cm. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor een sensationeel ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de formaat van de box.

Standaard levering +€49,99
Met normaal verzending wordt deze boxspring geleverd door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Montagekeuze +€50,-
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er tevens nog eens voor reguleren om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te slepen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te halen. Dit doen wij dan allemaal voor je.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet prettig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de overmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de bezorging.
De waarborg geldt exclusief bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105622823