Boxspringset Zion – Lederlook – 90×200 – Zwart – 90 x 200

649,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105622823-JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Lederlook – 90×200

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een geschikt bed buitengewoon belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 20 centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn gefabriceerd uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed tevens bruikbaar maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gemaakt van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 5 cm. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor een magnifiek ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 centimeter, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de dimensies van de box.

Standaard levering +€49,99
Met normaal verzending wordt deze boxspring geleverd door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur bezorgd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Montagekeuze +€50,-
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er ook nog eens voor kiezen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te halen. Dit doen wij dan allemaal voor je.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gemoedelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een gloednieuw bed?

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn aanloop op de dag van de levering.
De waarborg geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105622823-JA

Denk ook aan...