Boxspringset Zion – Lederlook – Zwart – 140 x 220

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105607677JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Lederlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een volslagen bed ontzettend belangrijk.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet eigenaardig vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van twintig cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gecreëerd uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bruikbaar maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm verschillend.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gefabriceerd van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van vijf cm. De topper bedekt het volle bed. De topper zorgt voor een geweldig ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht centimeter en de breedte is gelijk aan de formaten van de box.

Levering op dimensies €49,99
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de bezorging.
De waarborg geldt exclusief bij producttechnische mankementen.   

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

220 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7 comfortzone

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8720105607677JA