Boxspringset Zion – Lederlook – Zwart – 160 x 220

999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105624094JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Lederlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet actueel dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een mogelijkheid4 bed buitengewoon belangrijk.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet buitengewoon vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook goed maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en vijf cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de menig rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Deze topper is ontworpen van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 cm comfortschuim kern en heeft een maximale hoogte van vijf cm. De topper bedekt het complete bed. De topper zorgt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de formaten van de box.

Levering op dimensies €49,99
De boxsprings worden normaal overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane aarde; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de levering.
De borgstelling geldt bij uitsluiting van bij producttechnische mankementen.   

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

220 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7 comfortzone

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8720105624094JA