Boxspringset Zion – Lederlook – Zwart – 180 x 200

899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105624100 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Lederlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet actueel dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gemoedelijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een kersvers bed?

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gecreëerd uit hout, hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede bekwaam maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm divers.

Het matras
Het matras is vervaardigd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim. 

De topper
Deze topper is ontwikkeld van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 5 centimeter. De topper bedekt het complete bed. De topper zorgt voor een geweldig ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de afmeting van de box.

Levering op maat €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De borgstelling geldt excl. bij producttechnische mankementen.   

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

220 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7 comfortzone

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8720105624100

Denk ook aan...

-29%
49,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-14%
124,00

1 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen