Boxspringset Zion – Lederlook – Zwart – 180 x 210

899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105602696JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Lederlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed ontzettend belangrijk.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet sfeervol vind liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 vlakke comfort boxen van 20 centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn gefabriceerd uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed tevens betrouwbaar maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gebouwd van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 cm comfortschuim kern en heeft een gehele hoogte van vijf cm. De topper bedekt het volle bed. De topper zorgt voor een fantastisch ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht centimeter en de breedte is gelijk aan de maat van de box.

Levering op afmetingen €49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de levering.
De waarborg geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.   

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

220 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7 comfortzone

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8720105602696JA