Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 210 cm lang – Antraciet

1.049,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626142 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 210 cm lang

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar keuze
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gefabriceerd uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bekwaam maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 centimeter hoog en vijf cm divers.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verscheidene rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de menig rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de optie welke topper je meer heerlijk vind voor jouw nachtrust. We bieden namelijk twee toppers aan; de normaal topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 
Standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 5 centimeter, ventileert extreem, is niet te zacht of te stevig.
De koudschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 8 centimeter, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht centimeter en de breedte is gelijk aan de maat van de box.

Levering op maten €49,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.  

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat aanvullende service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je schroevendraaiers te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de levering.
De borgstelling geldt exclusief bij producttechnische mankementen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

circa 67cm

EAN

8720105626142