Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 220 cm lang – Antraciet – 140 x 220

1.049,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105630064 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 220 cm lang

Highlights Boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar keuzemogelijkheid
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de keurige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en/of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een kersvers bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 110 centimeter. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede goed maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 centimeter uiteenlopend.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de selectie welke topper je meer geschikt vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk 2 toppers aan; de standaard topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van vijf cm, ventileert optimaal, is niet te zacht of te behoorlijk.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een volledige dikte van acht cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De aanvullende bedrag voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een grootte van 110 centimeter, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de afmeting van de box.

Levering op afmeting + €49,99
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een kleine extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkhei. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn opening op de dag van de levering.
De waarborg geldt bij uitsluiting van bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

circa 67cm

EAN

8720105630064

Denk ook aan...

-29%
49,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-29%
-50%
19,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-31%
109,00

5 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 weken