Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 220 cm lang – Antraciet – 160 x 220

1.199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105630095JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 220 cm lang

Highlights Boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar selectie
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet bijzonder vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en/of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bruikbaar maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en 5 centimeter verschillend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op menig rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer bekwaam vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk 2 toppers aan; de standaard topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een absolute dikte van 5 cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een complete dikte van 8 centimeter, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een lengte van 110 centimeter, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de afmeting van de box.

Levering op afmetingen + €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je met alle schik nog wat aanvullende service aan. Voor een kleine extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de levering.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

circa 67cm

EAN

8720105630095JA