Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 220 cm lang – Antraciet – 160 x 220

1.149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105630095 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | 220 centimeter lang

Highlights Boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar keuzemogelijkheid
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en/of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bruikbaar maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm verschillend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de vele rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de beslissing welke topper je meer betrouwbaar vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk 2 toppers aan; de standaard topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een gehele dikte van 5 centimeter, ventileert optimaal, is niet te zacht of te stevig.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een gehele dikte van 8 cm, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een lengte van 110 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de maat van de box.

Levering op formaat + €49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De waarborg geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

circa 67cm

EAN

8720105630095