Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook – 140 x 200

949,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626517 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar beslissing
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet buitengewoon vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en/of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hier is geen vering o.i.d. in geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook juist maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 cm divers.

Het matras
Het matras is vervaardigd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de optie welke topper je meer prima vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk 2 toppers aan; de doorgaans topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De doorgaans comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 5 cm, ventileert geschikt, is niet te zacht of te stevig.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 8 cm, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht centimeter en de breedte is gelijk aan de maat van de box.

Levering op afmeting + €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je met alle genot nog wat extra service aan. Voor een korte extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

ca. 67 cm

EAN

8720105626517