Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook – 140 x 220

1.149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626531JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar keuzemogelijkheid
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en/of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 30 centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn gefabriceerd uit hout, hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede goed maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 centimeter verschillend.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en betrouwbaar buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de optie welke topper je meer bekwaam vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk twee toppers aan; de standaard topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 5 cm, ventileert kostelijk, is niet te zacht of te grondig.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van acht cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de afmeting van de box.

Levering op formaten + €49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn opening op de dag van de levering.
De waarborg geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

ca. 67 cm

EAN

8720105626531JA

Denk ook aan...

-50%
139,00

7 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen