Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook – 160 x 200

1.049,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626548 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar optie
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en/of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee vlakke luxe boxen van 30 centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn ontworpen uit hout, hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bekwaam maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 centimeter divers.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op brede rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de beslissing welke topper je meer kostelijk vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk twee toppers aan; de standaard topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 5 cm, ventileert optimaal, is niet te zacht of te stevig.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van acht centimeter, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de afmeting van de box.

Levering op maat + €49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de bezorging.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

ca. 67 cm

EAN

8720105626548