Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook – 160 x 210

1.149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626555 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar keuzemogelijkheid
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de mooie match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en/of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hier is geen vering o.i.d. in geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed bovendien betrouwbaar maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 centimeter divers.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer juist vindt voor jouw nachtrust. We bieden immers twee toppers aan; de normaal topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De normaal comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 5 cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te grondig.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een volledige dikte van 8 centimeter, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 centimeter, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de formaat van de box.

Levering op afmeting + €49,99
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De garantie geldt excl. bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

ca. 67 cm

EAN

8720105626555