Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook – 180 x 210

1.299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626586JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion | met Extra Hoge Onderbox | Leatherlook

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar keuze
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de knappe match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, mogelijke verzend- en/of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra hoge onderboxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 30 centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn ontwikkeld uit hout, hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 67 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed bovendien betrouwbaar maakt voor plaatsen waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm verschillend.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verscheidene rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en juist buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer betrouwbaar vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk twee toppers aan; de normaal topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de koudschuim topper. 

  1. De normaal comfortschuim topper: deze topper heeft een volle dikte van 5 cm, ventileert ultiem, is niet te zacht of te behoorlijk.
  2. De koudschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 8 cm, ideale ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
    De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de formaat van de box.

Levering op formaat + €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze + €50,-
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en geplaatst in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de bezorging.
De garantie geldt excl. bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

220 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

ca. 67 cm

EAN

8720105626586JA