Boxspringset Zion – Stof – 200 cm – Antraciet – 160 x 200

799,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105623622JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Stof – 200 centimeter

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed uitermate belangrijk.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn ontworpen uit hout, hier is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede bekwaam maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm divers.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Deze topper is ontwikkeld van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf cm comfortschuim kern en heeft een maximale hoogte van 5 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper waakt voor een fantastisch ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de afmetingen van de box.

Levering op maat €49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat aanvullende service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de bezorging.
De garantie geldt exclusief bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105623622JA

Denk ook aan...