Boxspringset Zion – Stof – 200 cm – Antraciet – 180 x 200

849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105623837 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Stof – 200 centimeter

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een betrouwbaar bed ontzettend belangrijk.

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet sfeervol vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn ontworpen uit hout, hier is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bekwaam maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf centimeter divers.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en kostelijk buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gefabriceerd van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf centimeter comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 5 cm. De topper bedekt het volle bed. De topper zorgt voor een magnifiek ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de dimensies van de box.

Levering op afmeting €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn aanloop op de dag van de levering.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105623837