Boxspringset Zion – Stof – 220cm – Antraciet – 140 x 220

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105607639JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Stof – 220cm

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een lekker bed ontzettend belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gebouwd uit hout, hierin is geen vering o.i.d. gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 centimeter. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook juist maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en vijf cm divers.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op brede rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en fijn buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim maximaal ademt.

De topper
Deze topper is ontworpen van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf centimeter comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van vijf cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor een geweldig ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een lengte van 100 cm, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de afmeting van de box.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden normaal overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat aanvullende service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet uitermate vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn aanloop op de dag van de levering.
De garantie geldt excl. bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105607639JA