Boxspringset Zion – Stof – 220cm – Antraciet – 160 x 220

999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105623820JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Stof – 220cm

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een propere nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed uitermate belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn ontwikkeld uit hout, hierin is geen vering o.i.d. geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook betrouwbaar maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en 5 centimeter divers.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde belasting. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim optimaal ademt.

De topper
Deze topper is gemaakt van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 5 cm. De topper bedekt het totale bed. De topper zorgt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een afmeting van 100 cm, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de dimensies van de box.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een kleine extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet comfortabel vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de rijkelijke match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De borgstelling geldt exclusief bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105623820JA

Denk ook aan...

-17%
99,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-61%
-25%
304,00

8 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-22%
179,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-29%
49,99

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-18%
89,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-33%