Boxspringset Zion – Stof – 220cm – Antraciet – 180 x 220

899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105622946 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Stof – 220cm

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een mogelijkheid4 bed buitengewoon belangrijk.

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van 20 centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn gefabriceerd uit hout, hierin is geen vering o.i.d. geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede betrouwbaar maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf centimeter hoog en 5 cm divers.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op menig rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim extreem ademt.

De topper
Deze topper is gemaakt van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf cm comfortschuim kern en heeft een gehele hoogte van vijf cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper waakt voor een fantastisch ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een grootte van 100 centimeter, een dikte van 8 centimeter en de breedte is gelijk aan de afmeting van de box.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De waarborg geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105622946

Denk ook aan...