Boxspringset Zion – Stof – S – Antraciet – 90 x 200

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105622793 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Zion – Stof – S

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een extreem bed ontzettend belangrijk.


De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 20 centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, waarin geen vering o.i.d. is geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 110 centimeter. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bekwaam maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 centimeter verschillend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim betrouwbaar ademt.

De topper
Deze topper is gemaakt van comfortschuim. De topper bestaat uit een vijf cm comfortschuim kern en heeft een volle hoogte van vijf cm. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor een fantastisch ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de formaten van de box.

Levering op afmeting (+€49,99)
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een kleine extra bedrag wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!


Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet uitermate vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een gloednieuw bed?

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn aanloop op de dag van de aflevering.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105622793

Denk ook aan...

-24%