Buitenlamp Kansas

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342030135
Beschrijving

Buitenlamp Kansas

Nu sta je nooit meer in het donker voor je deur naar je sleutels te zoeken! Met deze draadloze led buitenverlichting met bewegingssensor loop jij voortaan afgeschermd en verlicht je tuinpad of oprit op. Bovendien werkt het tevens nog inbraakpreventief. 

Tegen dieven
Deze Solar LED-buitenlamp met bewegingssensor heeft een stijlvol, ultradun ontwerp en drie ingebouwde handigheden: een zonnepaneel, een bewegingssensor en een dag-/nachtsenso. Met deze draadloze buitenverlichting maak je jouw tuin gangbaar, mede als het donker is. Voor ongewenste bezoekers werkt het precies andersom. Zodra beweging wordt gedetecteerd schakelt de sfeerverlichting voor 30 seconden aan en ideaal is om je weg door de tuin te vinden. Het plotselinge licht is volmaakt voor jezelf, maar kan ook een inbreker goed afschrikken. Dubbel makkelijk dus!

Milieuvriendelijk
De lamp word opgeladen door middel van zonne-energie. Dit heeft 2 forse voordelen: je betaalt geen energiekosten en je hoeft bij het installeren van de lampen geen rekening te houden met snoeren! Een opgeladen lamp geeft tot wel 20 uur licht! Zo heb je dus een makkelijk, milieuvriendelijke en mede nog eens een smaakvolle buitenverlichting.

Extra informatie
Merk

EAN

8715342030135