Buitenlamp met Licht- en Bewegingssensor op Solar Energy

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719831796823 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Buitenlamp met Licht- en Bewegingssensor op Solar Energy

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis, maar voordat je naar thuis kunt gaan, moet je nog die ellendige sleutel in dat donkere sleutelgat steken. Zonder verlichting is dit een hele uitdaging. Wij hebben hier de mooie oplossing voor! Met deze draadloze LED buitenverlichting met bewegingssensor loop jij voortaan beschermd en verlicht je tuinpad of oprit op. Bovendien werkt het tevens nog inbraakpreventief. Profiteer!

Tegen dieven, vóór jouw gemak

Met deze draadloze buitenverlichting maak je jouw tuin gangbaar, mede als het donker is. Dat is heerlijk thuis komen! Voor ongewenste bezoekers werkt het precies andersom. Het plotselinge licht zorgt ervoor dat ongenode gasten wegblijven. Installatie is gemakkelijk omdat de verlichting niet afhankelijk is van bedrading. De lampjes schakelen in zodra er beweging wordt gedetecteerd.

Draadloze handigheid

Door de kop van de draadloze lamp te omkeren bepaal jij waar het licht schijnt. Heel exact zal je niet hoeven zijn, omdat er een grote gloed aan licht vanaf komt. Bovendien is deze buitenlamp enorm energiezuinig. Per lamp zijn er 25 felle, energiezuinige LED lampjes ingebouwd. De verlichting schakelt automatisch aan wanneer je in de buurt komt. Dit is ongeveer op 5 meter afstand en het licht zal na 30 seconden vanzelf weer uitschakelen. Zo bezuinig je dus veel energie. Deze draadloze buitenverlichting kun je afgezien van moeite ophangen en zal zeker van pas komen. 

Extra informatie
Merk

EAN

8719831796823