Buitenlamp New York

14,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342013152 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Buitenlamp New York

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kan gaan ben je naar je sleutels aan het zoeken. En als je ze dan eindelijk gevonden hebt is het bovendien nog een hele uitdaging om je sleutel in het donker in het slot te steken; erg vervelend! Met deze LED solar buitenlampen heb je gelukkig altijd licht in de duisternis! Haal er rechtstreeks allerlei en bezit van oplopend voordeel en een optimaal verlichte woning! Zo begrijpen jij en je gezin je onmiddelijk mede een stuk veiliger! 

Praktisch en modieus

Deze super handige buitenverlichting is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer het donker is schijnt lamp als gezellige sfeerverlichting. Zodra beweging wordt gedetecteerd schakelt de sfeerverlichting voor twintig seconden om naar de heldere power-modus die veel licht geeft en uitstekend is om je weg door de tuin te vinden. Het plotselinge licht is ideaal voor jezelf maar kan ook een inbreker goed afschrikken. Dubbel makkelijk dus!

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

De lamp heeft mede een zonnepaneel ingebouwd zodat hij overdag in het licht kan opladen. Dit heeft 2 enorme voordelen: je betaalt geen energiekosten en je hoeft bij het installeren van de lampen geen rekening te houden met snoeren! De tuinlamp wordt ideaal geleverd met montage materialen.

Extra informatie
Merk

EAN

8715342013152

Denk ook aan...

-8%
219,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-20%