Buitenlamp New York

14,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342013152
Beschrijving

Buitenlamp New York

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar thuis kan gaan ben je naar je sleutels aan het zoeken. En als je ze dan eindelijk gevonden hebt is het ook nog een hele uitdaging om je sleutel in het donker in het slot te steken; erg vervelend! Met deze LED solar buitenlampen heb je gelukkig altijd licht in de duisternis! Haal er regelrecht meerdere en bezit van oplopend voordeel en een ultiem verlichte woning! Zo voelen jij en je gezin je regelrecht ook een stuk veiliger! 

Praktisch en stijlvol

Deze super handige buitenverlichting is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer het donker is schijnt lamp als gezellige sfeerverlichting. Zodra beweging wordt gedetecteerd schakelt de sfeerverlichting voor 20 seconden om naar de heldere power-modus die voldoende licht geeft en perfect is om je weg door de tuin te vinden. Het plotselinge licht is ideaal voor jezelf maar kan ook een inbreker prima afschrikken. Dubbel handig dus!

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

De lamp heeft eveneens een zonnepaneel ingebouwd zodat hij overdag in het licht kan opladen. Dit heeft 2 forse voordelen: je betaalt geen energiekosten en je hoeft bij het installeren van de lampen geen rekening te houden met snoeren! De tuinlamp wordt compleet gebracht met montage materialen.

Extra informatie
Merk

EAN

8715342013152

Denk ook aan...

-50%
159,00

7 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!