Buitenverlichting Lantaarn Shannon – Antraciet

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4017807337631 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Buitenverlichting Lantaarn Shannon

Buitenverlichting waakt voor een opgelicht terras of meer licht bij de voordeur als je deur van het slot moet halen. Het is niet alleen handig maar zorgt er mede voor dat jouw tuin gezien gaat worden. Van een comfort grondspot tot een handige wandlamp, jouw tuin, terras of balkon zal het lichtpunt zijn!

Dankzij het moderne design past deze Shannon lantaarn zich aan bijna elk gebied aan en is daarom de perfecte buitenlamp voor jouw tuin, voor toegangswegen of opritten. Met een hoogte van 35 cm en een middelijn van dertien centimeter is de SHANNON buitenverlichting bovendien zeer juist als decoratieve tuinlantaarn of padverlichting voor tuinontwerp. Dankzij het licht dat aan alle kanten gelijkmatig is gecombineerd, verlicht je de gewenste buitenruimte extreem en krijg je een prachtig lichteffect. Door de beschermingsklasse IP54 kan de Shannon in bijna elke buitenruimte worden toepast voor buitenlamp, of het nu voor terrasverlichting, tuinverlichting of als richtingslicht op buitenpaden is. Ongeacht het doel waarvoor je een effectieve buitenverlichting nodig hebt.

Materiaal
De lamp is vervaardigd van weerbestendig gegoten aluminium en wit kunststof. Het antraciete oppervlak waakt voor een eigenaardig elegante virtuositeit. Daarnaast beschikt de lamp over actuele LED-technologie, die wordt gekenmerkt door een hoge lichtkwaliteit en energiezuinigheid. In vergelijking met conventionele halogeenlampen kan tot 80% van de energiekosten worden bespaard. Daarnaast hebben led-lichtbronnen een lange levensduur, produceren ze minder warmte en beschermen ze het leefomgeving.

Kan jouw tuin wel een Shannon lantaarn gebruiken? Bestel hem dan hier!

Let op:
Dit item kan niet geretourneerd worden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Lichtbron

Exclusief

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor buiten

EAN

4017807337631