Buitenverlichting Tafellamp Dora – Wit

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4017807382518
Beschrijving

Informatie Buitenverlichting Tafellamp Dora

Buitenverlichting zorgt voor een opgelicht terras of meer licht bij de voordeur als je deur van het slot moet halen. Het is niet alleen handig maar waakt er bovendien voor dat jouw tuin gezien gaat worden. Van een prachtige grondspot tot een handige wandlamp, jouw tuin, terras of balkon zal het lichtpunt zijn!

Met de stijlvolle buitenlamp DORA komen design en functionaliteit gezamenlijk. Zet de tafellamp flexibel in een stand naar selectie – zonder kabels. Op het balkon, op het terras of bij een picknick – met de ingebouwde accu kan de lamp binnen 5 uur via USB worden opgeladen en vervolgens 8 uur lang een kostelijk zwoel wit licht uitstralen. 

De tafellamp heeft een hoogte van twintig,zeven cm en een diameter van dertien centimeter en is dankzij de beschermingsklasse IP44 volmaakt voor buitengebruik. Door het witte stijl wordt het licht extreem gereproduceerd en hoort bij de armatuur moeiteloos in elke buitenruimte. 

Daarnaast bezit de lamp over eigentijdse LED-technologie, die wordt gekenmerkt door een hoge lichtkwaliteit en energiezuinigheid. In vergelijking met conventionele halogeenlampen kan tot 80% van de energiekosten worden bespaard. Daarnaast hebben led-lichtbronnen een lange levensduur, produceren ze minder warmte en beschermen ze het milieu.

Kan jouw tuin wel een Dora tafellamp gebruiken? Bestel hem dan hier!

Let op:
Dit product kan niet geretourneerd worden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Tafellamp

Hoogte

20 cm

Diepte

13 cm

Materiaal

Lichtbron

Inclusief

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor buiten

EAN

4017807382518