Buitenverlichting Vloerlamp Bolo II – Wit

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4017807282825
Beschrijving

Informatie Buitenverlichting Vloerlamp Bolo II

Buitenverlichting waakt voor een opgelicht terras of meer licht bij de voordeur als je deur van het slot moet halen. Het is niet alleen handig maar waakt er mede voor dat jouw tuin gezien gaat worden. Van een luxueuze grondspot tot een handige wandlamp, jouw tuin, terras of balkon zal het lichtpunt zijn!

Functies
Design en functionaliteit komen samen in de smaakvolle Lora buitenverlichting. Zet de tafellamp flexibel in een stand naar keuzemogelijkheid – met uitsluiting van kabels. Op het balkon, op het terras of bij een picknick – met de ingebouwde accu kan de lamp thuis vijf uur via USB worden opgeladen en vervolgens 8 uur lang een sfeervol warm wit licht uitstralen. 

Lichtaccenten
Uitnodigend en effectief! Buitenverlichting schept huiselijke lichtaccenten thuis of buitenshuis. De decoratieve tuin vloerlamp Bolo heeft een aanvoerleiding van vijf meter en wordt bezorgd met een aardpen zodat je hem domweg in je tuin kan bevestigen. 

De bollamp heeft een doorsnede van 40 centimeter en is extreem weerbestendig dankzij IP44. De lamp roept een harmonieuze stemming op in jouw buitenruimte of brengt je beschut als padverlichting naar woning of garage. De Bolo tuinlamp wordt bezorgd met een witte plastic bol en een zwarte grondpen. 

Het gebruik van een LED-lamp wordt aanbevolen voor energiebesparende verlichting. Deze zijn een volslagen alternatief voor conventionele halogeenlampen en staan ​​voor een hoge lichtkwaliteit en energiebesparing tot 80%. Bovendien profiteer je met LED-lampen van een lange levensduur, een lage warmteontwikkeling en bescherm je tegelijkertijd het milieu.

Kan jouw tuin wel een Bolo bollamp gebruiken? Bestel hem dan hier!

Let op:
Dit product kan niet geretourneerd worden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Vloerlamp

Hoogte

71 cm

Diepte

40 cm

Materiaal

Lichtbron

Inclusief

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor buiten

EAN

4017807282825