Buitenverlichting Wandlamp Thames II – Antraciet

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4017807337594 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Buitenverlichting Wandlamp Thames II

Buitenverlichting zorgt voor een opgelicht terras of meer licht bij de voordeur als je deur van het slot moet halen. Het is niet alleen makkelijk maar zorgt er mede voor dat jouw tuin gezien gaat worden. Van een prachtige grondspot tot een handige wandlamp, jouw tuin, terras of balkon zal het lichtpunt zijn!

Lichtaccenten

Wandlamp Thames II tovert geweldige lichtaccenten op de gevel van jouw huis. De stijvolle up en down verlichting zorgt voor een effectieve lichtsfeer thuis en buiten. In de woonkamer is hij eigenaardig effectief als moderne verlichting in gangen of als mooi ontwerp accent. Ongeacht het doel waarvoor je wandlamp gaat benuttigen. 

Design

Het antracietkleurige ontwerp waakt voor een eenvoudige en tijdloze uitstraling. Daarnaast veel de lamp over moderne LED-technologie, die wordt gekenmerkt door een hoge lichtkwaliteit en energiezuinigheid. In vergelijking met conventionele halogeenlampen kan tot 80% van de energiekosten worden bespaard. Daarnaast hebben led-lichtbronnen een lange levensduur, produceren ze minder warmte en beschermen ze het biotoop.

Kan jouw tuin wel een Thames wandlamp gebruiken? Bestel hem dan hier!

Let op:
Dit product kan niet geretourneerd worden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Wandlamp

Vorm

Materiaal

Aantal lampen

1

EAN

4017807337594