Buitenverlichting Wandlamp Thames II – Antraciet

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4017807337594
Beschrijving

Informatie Buitenverlichting Wandlamp Thames II

Buitenverlichting zorgt voor een opgelicht terras of meer licht bij de voordeur als je deur van het slot moet halen. Het is niet alleen handig maar zorgt er ook voor dat jouw tuin gezien gaat worden. Van een prachtige grondspot tot een handige wandlamp, jouw tuin, terras of balkon zal het lichtpunt zijn!

Lichtaccenten

Wandlamp Thames II tovert sensationele lichtaccenten op de gevel van jouw huis. De modieuze up en down verlichting zorgt voor een effectieve lichtsfeer binnen en buiten. In de woonkamer is hij zeldzaam daadwerkelijk als trendy verlichting in gangen of als mooi stijl accent. Ongeacht het doel waarvoor je wandlamp gaat benuttigen. 

Design

Het antracietkleurige vormgeving zorgt voor een eenvoudige en tijdloze look. Daarnaast beschikt de lamp over hedendaagse LED-technologie, die wordt gekenmerkt door een hoge lichtkwaliteit en energiezuinigheid. In vergelijking met conventionele halogeenlampen kan tot 80% van de energiekosten worden bespaard. Daarnaast hebben led-lichtbronnen een lange levensduur, produceren ze minder warmte en beschermen ze het milieu.

Kan jouw tuin wel een Thames wandlamp gebruiken? Bestel hem dan hier!

Let op:
Dit artikel kan niet geretourneerd worden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Wandlamp

Vorm

Materiaal

Aantal lampen

1

EAN

4017807337594