Buitenverlichting Wandlamp Timok – Antraciet

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4017807281569
Beschrijving

Informatie Buitenverlichting Wandlamp Timok

Buitenverlichting waakt voor een opgelicht terras of meer licht bij de voordeur als je deur van het slot moet halen. Het is niet alleen functioneel maar waakt er ook voor dat jouw tuin gezien gaat worden. Van een luxueuze grondspot tot een handige wandlamp, jouw tuin, terras of balkon zal het lichtpunt zijn!

Buitenwandlamp Timok is op zichzelf al mooi om naar te kijken. De hedendaagse lamp is een echte must have, zowel in de entree of als tuinverlichting. Dit pasvorm waakt voor de juiste verlichting. 

Materiaal & gebruik 
De wandlamp is voorzien van beschermingsklasse IP54 en is daardoor goed voor overdekte buitenruimtes. Het design van gegoten aluminium kan de moderne vormgeving volslagen aanvullen. 

Het gebruik van een LED-lamp wordt aanbevolen voor energiebesparende verlichting. Ze zijn een optimaal alternatief voor conventionele halogeenlampen en staan ​​voor een hoge lichtkwaliteit en energiebesparing tot 80%. Bovendien profiteer je met LED-lampen van een lange levensduur, lage warmteontwikkeling en bescherm je tegelijkertijd het milieu.

Kan jouw tuin wel een Timok wandlamp gebruiken? Bestel hem dan hier!

Let op:
Dit item kan niet geretourneerd worden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Buitenlamp

Vorm

Materiaal

Aantal lampen

1

EAN

4017807281569