Cowboy Cactus ‘Euphorbia’ – Groen

28,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666829451 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Cowboy Cactus ‘Euphorbia’

De Euphorbia is een steeds populairder wordende cactus die heel mooi in iedereen interieur behoort. Wat voor ontwerp je ook hebt, de Euphorbia behoort in ieder interieur. Met zijn grillige recht opgaande groei is hij stoer en ook romantisch.

Let op: het sap van de Euphorbia is giftig.

Standplaats
Als kamerplant is de Euphorbia ontzettend bekwaam vanwege zijn eenvoud in verzorging. De cowboy cactus staat het liefste op een zonnig plekje, maar kan mede halfschaduw staan. 

Water geven
Hij vereist weinig water, zo’n twee keer per maand is geniet. De aarde moet droog zijn alvorens de plant opnieuw water krijgt.

Herkomst & info
De Euphorbia is van oorsprong een Afrikaanse plant. Deze cactus is lid van de wolfsmelkfamilie in plaats van de cactussenfamilie. Hiermee heeft hij een aantal verschillen van andere cactussen. De Euphorbia wordt mede wel Cowboy cactus of Woestijn cactus zogenoemd, al is het dus eigenlijk geen cactus maar een succulent. Wist je dat ik in het wild hoogtes kan bereiken van maar liefst tien tot twaalf meter?!

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker
Wil je extra ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus praktisch te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde wijze items in Indonesië te produceren. Met de inkoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra geschikt voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is juist voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Type plant

Cactus

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw of Volle zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666829451

Denk ook aan...

-4%
469,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-50%
-65%
-20%
-68%
129,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-11%
159,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-12%
149,00

4 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen