Cowboy Cactus ‘Euphorbia’ – Groen

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666829451 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Cowboy Cactus ‘Euphorbia’

De Euphorbia is een steeds populairder wordende cactus die heel mooi in iedereen binnenhuis hoort bij. Wat voor pasvorm je ook hebt, de Euphorbia behoort in ieder interieur. Met zijn grillige recht opgaande groei is hij stoer en tegelijk romantisch.

Let op: het sap van de Euphorbia is giftig.

Standplaats
Als kamerplant is de Euphorbia ontzettend prima vanwege zijn eenvoud in verzorging. De cowboy cactus staat het liefste op een zomers plekje, maar kan tevens halfschaduw staan. 

Water geven
Hij vereist weinig water, zo’n twee keer per maand is vaak. De grond moet droog zijn alvorens de plant nogmaals water krijgt.

Herkomst & info
De Euphorbia is van oorsprong een Afrikaanse plant. Deze cactus is lid van de wolfsmelkfamilie in plaats van de cactussenfamilie. Hiermee heeft hij een aantal verschillen van andere cactussen. De Euphorbia wordt mede wel Cowboy cactus of Woestijn cactus genoemd, al is het dus eigenlijk geen cactus maar een succulent. Wist je dat ik in het wild hoogtes kan bereiken van maar liefst 10 tot twaalf meter?!

Een veilige vakantie direct vanaf de tuinier
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is juist voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde methode producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding makkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om riant een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus eenvoudig te doseren. Inhoud 500 milliliter.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Type plant

Cactus

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw of Volle zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666829451