Croton ‘Codiaeum Petra’

12,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666813221 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Croton ‘Codiaeum Petra’

De Croton Codiaeum is een echte blikvanger in de plantenwereld. Met bladeren in menig kleuren kan je wel zeggen dat er weinig kamerplanten zijn met zo’n opvallend uiterlijk. De kamerplant heeft wel wat liefde en aandacht nodig, maar je krijgt je er wel een gave kamerplant voor terug!

Standplaats
De Croton houdt van vaak licht. Hij vindt het dan tevens aangenaam om afgeschermd een paar uur per dag in het directe zonlicht te staan. Alleen op het heetst van de dag is het mooier dan de Croton niet continue in ogenblikkelijk zonlicht staat, betrouwbaar in de zomer.

Water geven
Bij het verzorgen van de Croton is veel water geven zeer belangrijk. Zorg er dus voor dat de aarde nooit helemaal uitdroogt. Kletsnat is ook niet extreem, want dan gaan de wortels rotten. Geef de plant alleen water als de grond droog begint te worden

Herkomst & informatie
Oorspronkelijk komt de Croton uit Aziatische landen onder andere India, Indonesië en Maleisië. Je kunt de Croton in deze landen nog steeds vinden aan bosranden en in open velden. Er zijn honderden verscheidene soorten van de Croton, waarbij het belangrijkste verschil de kenmerk van het blad is.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de tuinier
Alle onze planten worden rechtstreeks vanuit de teler verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel met knappe kunststof sierpot of een uitstekende Terima Kasih siermand
Mand Terima Kasih: Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie de website www.terima-kasih.nl voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus eenvoudig te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplanten

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw, zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666813221