Culvita Universele Plantenvoeding

7,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8717278110813 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Culvita Universele Plantenvoeding

Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. In deze plantenvoeding zitten diverse mineralen die de plant gezond houdt. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml. 

Culvita Universele Plantenvoeding
Universele plantenvoeding is voor vrijwel alle kamer-, balkon- en tuinplanten. Culvita Universele Plantenvoeding is prima voor binnen- en buitenplanten. Voor groene en bloeiende planten. Met deze universele plantenvoeding heb je bepaald meer amusement van je planten. De plantenvoeding is vloeibaar en is dus probleemloos te doseren. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei.

Hoe kan ik de planten voeding gebruiken
Culvita Universele Plantenvoeding toevoegen aan het gietwater. Aan de binnenzijde van de dop is een maatbeker gemonteerd. Voeg tien milliliter plantenvoeding toe aan 1 liter water. Het verdient aanbeveling om iedere twee weken, bij voorkeur op een vaste dag, je planten te bemesten met Culvita Universele Plantenvoeding.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Plantenvoeding

EAN

8717278110813

Denk ook aan...

-25%
-31%
45,00

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%
-54%
16,95

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken