DD Splittopper Hoeslaken Katoen – Zilvergrijs – Grijs – 200 x 210

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909024858 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie DD Splittopper Hoeslaken Katoen – Zilvergrijs

Een splittopper hoeslaken verlengt de levensduur van je splittoppermatras. Het beschermt je splittoppermatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal
Dit splittopper hoeslaken is gefabriceerd van katoen. Katoenen hoeslakens zijn de meest verkochte hoeslakens en hebben de meeste voordelen; zo kan jij heerlijk genieten van je welverdiende nachtrust. In tegenstelling tot jersey zijn deze katoenen hoeslakens niet rekbaar. Katoen ademt, is vochtregulerend, zacht en stevig.

Dit splittopper hoeslaken is percaline geweven. Dit is een hele fijne weeftechniek. Het equipage voelt hierdoor heel mogelijkheid4 en glad aan. Toch blijf dit behoorlijk en vochtabsorberend. Ook is het kostelijk ventilerend.

Overige info:
Het splittopper hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een bovenmatige stijl. Ook blijft het hoeslaken om die reden foutloos op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongehinderd verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bruikbaar voor splittopmatrassen tot 12 centimeter hoog met een split van 85 cm.

Home99
Home99 streeft naar een uitmuntende en ongestoorde nachtrust. Wij zorgen ervoor dat op tijd naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de mooiste kaliber items voor een mooi prijsje aan te bieden!

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909024858