DD Splittopper Hoeslaken Katoen – Zwart – 200 x 210

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909024834 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie DD Splittopper Hoeslaken Katoen – Zwart

Een splittopper hoeslaken verlengt de levensduur van je splittoppermatras. Het beschermt je splittoppermatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal
Dit splittopper hoeslaken is ontwikkeld van katoen. Katoenen hoeslakens zijn de meest verkochte hoeslakens en hebben de meeste voordelen; zo kan jij heerlijk genieten van je gerechtvaardigde nachtrust. In tegenstelling tot jersey zijn deze katoenen hoeslakens niet rekbaar. Katoen ademt, is vochtregulerend, zacht en behoorlijk.

Dit splittopper hoeslaken is percaline geweven. Dit is een hele fijne weeftechniek. Het materiaal voelt hierdoor heel kostelijk en glad aan. Toch blijf dit grondig en vochtabsorberend. Ook is het mogelijkheid4 ventilerend.

Overige informatie:
Het splittopper hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte vormgeving. Ook blijft het hoeslaken hierdoor uitstekend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij onbelemmerd verder dutten en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor splittopmatrassen tot 12 cm hoog met een split van 85 cm.

Home99
Home99 streeft naar een uitstekende en ongestoorde nachtrust. Wij zorgen ervoor dat op tijdruimte naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de mooiste kaliber items voor een mooi prijsje aan te bieden!

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909024834