Dekbed Dons Platinum – All Season – Wit – 140 x 220

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909003648
Beschrijving

Informatie Dekbed Dons Platinum – All Season

Voor een dekbed van topkwaliteit is alleen het beste mogelijkheid4 genoeg: Dekbedden van Presence zijn van uitmuntende kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Met deze dekbedden vergroot je jouw slaapcomfort waardoor je ’s ochtends als een koning(in) uitgerust wakker wordt. Daarnaast is Presence exclusief bij Home99.nl te vinden! 

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gecreëerd van 100% percale katoen. Het is belangrijk dat de tijk dicht voldoende is om alle dons thuis te houden en dat is deze tijk zeker! Daarnaast is de tijk erg soepel, zacht en ademend om al het transpiratievocht effectief af te voeren.

Dit dekbed is gevuld met 100% hoogwaardige eendendons. Het is net alsof je beneden een wolkje slaapt! De forse hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt ervoor dat dit dekbed licht is en dus ook niet zwaar aanvoelt als je eronder ligt. Daarnaast wordt je transpiratievocht meteen opgenomen zodat je dekbed gedurende de nacht kostelijk comfortabel blijft! Hierdoor is dit donzen dekbed tevens zeer betrouwbaar voor publiek die voldoende transpireren ’s nachts. Het dekbed is zeer licht, ventileert optimaal, voelt zacht aan en is gezellig soepel. Je zult bijna niet merken dat er iets over je heen ligt en toch houdt het je het hele jaar door lekker zonnig. Zo kom je kostelijk de nacht door! Daarnaast is het dekbed voorzien van een sanitized label, dit wil zeggen dat het dekbed anti-allergisch is.

Stepping
Dit dekbed is carré gestept (gestikt). Een carré stepping wil zeggen dat het dekbed in blokken is verdeeld, door de boven- en onderzijde van de tijk aan elkaar vast te stikken. Er zitten geen plaatsen tussen de blokken, waardoor er geen sprake is van verbintenis tussen de stukken dons.

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit een laag en is goed voor gegadigden die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen benuttigen. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te benuttigen; let bij het maken van je keuzemogelijkhei optimaal op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed echt is. Zo selecteer je altijd een dekbed wat uitmuntend bij jouw voorkeur past.

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2 en is daarom betrouwbaar voor het hele jaar door. Heb je het niet te zomers of te koud ’s nachts? Kies dan voor dit dekbed.

Overige info
Donzen dekbedden hebben niet genoeg onderhoud nodig. Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling aangenaam fris. Je kan bijvoorbeeld regelmatig luchten door zoals buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam. Wij raden aan om het dekbed professioneel te laten reinigen.

Daarnaast wordt dit prachtige dekbed geleverd in een prachtig tas, die hergebruikt kan worden.

Dit donzen dekbed is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS keurmerk).


Nomite

Dit dekbed heeft het Nomite keurmerk. Dit betekent dat de tijk zo dicht is geweven dat huisstofmijt geen kans krijgt om zich hier in te nestelen. Hierdoor is dit dekbed zeer bruikbaar voor publiek met een huisstofmijtallergie. Maar tevens voor publiek met astmatische klachten of allergisch voor huisstof.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909003648