Dekbed Ganzendons Platinum – All Season – 200 x 200

329,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909003921
Beschrijving

Dekbed Ganzendons Platinum – All Season

Voor een dekbed van topkwaliteit is alleen het voornaamste volslagen voldoende: Dekbedden van Presence zijn van ideale kwaliteit en voor een brave koopsom. Met deze dekbedden vergroot je jouw slaapcomfort waardoor je ’s ochtends als een koning(in) uitgerust wakker wordt. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden!

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% percale katoen. Het is belangrijk dat de tijk dicht genoeg is om alle dons binnen te houden en dat is deze tijk zeker! Daarnaast is de tijk erg soepel, zacht en ademend om al het transpiratievocht daadwerkelijk af te voeren.

Dit dekbed is gevuld met 100% kwalitatieve ganzendons. Ganzendons is de crème de la crème onder het dons. Ganzendons is optimaal licht en heeft een zeer hoge isolatiewaarde zodat jij het meest gewaardeerde comfort ervaart tijdens je slaap! Daarnaast wordt je transpiratievocht meteen opgenomen zodat je dekbed gedurende de nacht buitengewoon aangenaam blijft! Hierdoor is dit donzen dekbed ook zeer fijn voor gegadigden die veel transpireren ’s nachts. Het dekbed is zeer licht, ventileert optimaal, voelt zacht aan en is gezellig soepel. Zo kom je heerlijk de nacht door! Daarnaast is het dekbed voorzien van een sanitized label, dit wil zeggen dat het dekbed anti-allergisch is.

Stepping
Dit dekbed is carré gestept (gestikt). Een carré stepping wil zeggen dat het dekbed in blokken is verdeeld, door de boven- en onderkant van de tijk aan elkaar vast te stikken. Er zitten geen ruimtes tussen de blokken, waardoor er geen sprake is van verbintenis tussen de stukken dons.

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit een goedkoop en is betrouwbaar voor mensen die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen gebruiken. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te utliseren; let bij het maken van je keus extreem op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed echt is. Zo kies je altijd een dekbed wat perfect bij jouw voorkeur hoort bij.

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2 en is daarom bekwaam voor het hele jaar door. Heb je het niet te zwoel of te koud ’s nachts? Kies dan voor dit dekbed.

Overige informatie
Donzen dekbedden hebben niet vaak onderhoud nodig. Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling heerlijk fris. Je kan onder andere regelmatig luchten door bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een absolute temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam. Wij raden aan om het dekbed professioneel te laten reinigen.

Daarnaast wordt dit prachtige dekbed gebracht in een luxueus tas, die hergebruikt kan worden.

Dit donzen dekbed is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS keurmerk).

Nomite
Dit dekbed heeft het Nomite keurmerk. Dit betekent dat de tijk zo dicht is geweven dat huisstofmijt geen kans krijgt om zich hier in te nestelen. Hierdoor is dit dekbed zeer bekwaam voor mensen met een huisstofmijtallergie. Maar ook voor publiek met astmatische klachten of allergisch voor huisstof.

 

Extra informatie
Merk

EAN

8719909003921