Dekbed Percale Katoen – Classic – 4 Seizoenen – Wit – 200 x 200

155,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242020814 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Dekbed Percale Katoen – Classic – vier Seizoenen

Een Primaviera Deluxe dekbed zorgt een heerlijke nachtrust. Het dekbed is exclusief gemaakt van prachtig materialen en waakt daarmee voor een heerlijk warm bed waarin je relaxen in slaap kunt vallen.

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% percale katoen. De tijk is erg soepel, zacht en ademend en in staat om om al je transpiratievocht daadwerkelijk af te voeren.

De vulling is ontworpen van ECODOWN®, gesiliconiseerde holle polyester vezel. Holle polyester vezel is licht van gewicht, hierdoor valt het dekbed soepel over je heen. Deze vulling is anti-allergisch en geeft huisstofmijt geen kans om in te dringen. Het dekbed is antibacterieel en daardoor uitstekend voor mensen met allergieën.

4-Seizoenen dekbed
Dit overheerlijke dekbed is een universeel item wat je het totale jaar kan benuttigen, omdat het bestaat uit een zomer- en herfstgedeelte. Door middel van drukknopen worden beide dekbedden aan elkaar gemonteerd en contouren gezamenlijk een exceptioneel dekbed waarmee je de ergste kou kunt verdragen.
Een 4-seizoenen dekbed zorgt er dus voor dat je het gehele jaar op de juiste temperatuur bent en blijft!

Warmteklasse
Het zomerdeel van dit dekbed heeft warmteklasse vier. Warmteklasse vier is de koelste warmteklasse die er is; het is een zeer licht dekbed dat bekwaam is voor tijdens de warmste (zomer)maanden.

Het herfstdeel van dit dekbed heeft warmteklasse 3. Warmteklasse drie is een licht dekbed welke gebruikt kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet vlug te koud hebben.

Zodra je deze 2 delen verenigt, krijgt het dekbed warmteklasse 1. Dit is de warmste warmteklasse die er is; een aangenaam warm dekbed dat bruikbaar is voor de gure en koude (winter)maanden.

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling prettig verfrissend. Ook is het raadzaam om het dekbed vrij regelmatig op te kloppen en te luchten door het zoals uitermate buiten te hangen of je raam open te zetten.

TIP: Schud het dekbed voor het allereerste gebruik maximaal op! 

Extra informatie
Merk

Kleur

Wasvoorschrift

Wasbaar op 60°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Percale katoen

Warmteklasse zomer deel

4

Warmteklasse herfst deel

3

Warmteklasse samengevoegd

1

Vulgewicht zomer deel

200 gr/m²

Vulgewicht herfst deel

300 gr/m²

Vulgewicht samengevoegd

500 gr/m²

Type bevestiging

Knopen

Eigenschap

, , , , ,

Materiaal vulling

EAN

8719242020814

Denk ook aan...

-50%
-30%
-13%
129,00

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-13%
-29%
239,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen