Dekbed Percale Katoen – Classic – Enkel – 200 x 200

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242020746
Beschrijving

Dekbed Percale Katoen – Classic – Enkel

Een Primaviera Deluxe dekbed zorgt een heerlijke nachtrust. Het dekbed is uitsluitend ontworpen van luxueuze materialen en zorgt daarmee voor een exceptioneel zwoel bed waarin je relaxen in slaap kunt vallen. De sfeervol zachte finish zorgt er tevens voor dat het fijne gevoel al begint wanneer je het dekbed optilt om in bed te stappen.

Materiaal
De tijk is gecreëerd van percale katoen is ontwikkeld van 100% katoen. Door de speciale weving is de stof erg sterk en wordt dit percale katoen genoemd. De stof ventileert door deze eigenschap gauw, neemt vocht optimaal op en zorgt dat dit gauw afgevoerd wordt. Katoen is grondig, soepel en mede nog eens huidvriendelijk.

De vulling is gebouwd van ECODOWN®, gesiliconiseerde holle polyester vezel. Holle polyester vezel is licht van belasting, hierdoor valt het dekbed soepel over je heen. Deze vulling is antiallergisch en geeft huisstofmijt geen kans om in te dringen. Het dekbed is antibacterieel en daardoor ideaal voor mensen met allergieën.

Enkel dekbed
Is je slaapkamer het hele jaar door even zonnig (of koud), dan is een enkel dekbed onder andere deze een geschikt optie. Een enkel dekbed bestaat namelijk uit een gunstig en is dus het hele jaar door geschikt te benuttigen dankzij de goede isolatie. Daarom worden enkele dekbedden tevens wel ‘All Year’ dekbedden genoemd.

Warmteklasse
Dekbedden met warmteklasse drie zijn minder warm dan dekbedden met warmteklasse 1 en twee. Deze dekbedden zijn goed voor de verwarmde slaapkamer of voor volk die het niet te gauw koud hebben. Daarom zijn deze dekbedden voor de lente en najaar perfect.

Daarnaast wordt dit comfort dekbed bezorgd in een prachtig tas.

Extra informatie
Merk

EAN

8719242020746