Deluxe Matras King – 140 x 200

449,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: a0ad3790a954
Beschrijving

Deluxe Matras King

Pocketverenmatras

Het grote profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden veelvoorkomend. Hoe meer veren per mtwee, hoe beter de support is. Dit matras heeft 275 veren per mtwee en heeft om die reden een medium bodem. Tevens is het King matras om te keren voor een zachtere bodem die tegelijk 275 veren per m2 heeft. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en beleef je de mooiste ondersteuning.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; om die reden wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding juist blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend nattigheid op. 

De tijk 

De tijk van het King matras is 360 gr/m² – Purotex double jersey en heeft 4 handige handvaten gefabriceerd van 200 gr/m² fiberfill die doorgestikt zijn.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

30 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Purotex Dubbel Jersey

Materiaal kern

Pocketvering

Hardheid

1 zijde Soft/1 zijde Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C

Denk ook aan...